Blog

#Alkotás
#Autósülés
#Baba
#Baba biztonság
#Baba body
#Babablog
#Biztonság
#Blog
#Fejlődés
#Gyerekülés
#Hideg
#Kisgyerek
#Meleg öltözet
#Séta
#Útmutató
Szűrés törlése
CéZé
2020.11.04 08:41
Hűvösebb időben is mozduljunk ki!

A hüvösebb idő beköszöntével is nyugodtan várhatod a megszokott séta időpontotokat, hiszen a megfelelő előkészülettel, kellemes sétát tehettek a babával vagy a kisgyermekeddel! Mikor megszületett a babád, és végre együtt lehettetek otthon, idő kellett mind a kettőtök számára, mire kialakult a napirendetek. A napi rutin fontos része, hogy kimozdultok a friss levegőre és sétáltok egy nagyot. Fontos neked is, és fontos babádnak is, még akkor is ha kint hűvösebb idő van, hiszen kellő felkészültség mellett, nem lesz gond!

CéZé
2020.11.01 13:42
Autósülés vásárlás

A szülőknek a legfontosabb a gyermek egészsége mellett, a gyerek biztonsága. Az autós utazások során a biztonságra különös figyelmet kell fordítani, ezért is fontos a megfelelő autós gyerekülés kiválasztása. Magyarországi KRESZ szabályozás egyértelműen tudtunkra adja; A 150 cm-nél alacsonyabb, valamint a 3 évnél fiatalabb gyerekeknél kötelező autós gyerekülést használni.

CéZé
2020.10.27 12:55
Alkotni öröm: só- liszt gyurma
A gyurmázás az egyik legjobb készségfejlesztő játék, arról nem is beszélve, hogy nagyon jó móka. Szuper minőségi időtöltés a gyerekkel, és benned is megelevenedik, hogy gyerekként milyen jókat is szórakoztál az óvodában. Papíron hagyni megszáradni az ablakban a radiátor felett, majd másnap izgatottan várni, hogy kifesd a remekművet. Karácsonykor kedves emlékem, mikor együtt díszítettük a fát, és az egyik alkotásom is helyet kapott rajta.
CéZé
2020.10.26 16:54
Útmutató babakocsi vásárláshoz

Segítség a babakocsi vásárláshoz:


Amikor először kezdessz babakocsit nézegetni, látni fogod, hogy milyen nagy kínálatból tudsz választani. Bizonyos szempontból áldás, másrészt ha nem is átok, de komoly fejtörést okozhat, ha szeretnéd kiválasztani a számotokra megfelelő babakocsit. Sok szempont van, ami alapján célszerű mérlegelni az egyes babakocsi típusok és babakocsi márkák között.     CéZé
    2020.05.14 16:28
    Nem is olyan könnyű

    Szülőnek lenni nem könnyű és lássuk be, mikor elhatároztuk magunkat a gyermekvállalás mellett, a legvadabb álmunkban sem gondoltuk volna, hogy mennyire embert próbáló helyzeteket tud teremteni. Sokmindent megéltünk, kaptunk az élettől nehéz feladatot, úgy érezzük felkészültünk. Ide nekem az oroszlánt!